2011. július 1., péntek

Cidri...

Ilyen még nem volt!!!! Nagyon készülök a hétvégére...

Nagyon hideg van, de annyira, hogy az ablakomat is be kellett csukni, a huzat miatt. 2 napra is ilyen időt ígérnek... Nos, mit tehet az ember ilyen időben??? Előre láthatólag, nem lesz vendégünk, így bármit csinálhatok. 

Ma viszont fogorvoshoz viszem anyukámat. Szerintem korán itthon leszünk... hiszen anyukámról van szó és így nővérem is közre működik... Anyukámnak fogát kell húzni... többet is. Már fájlalja és itthon szabadságon van a doki... Megegyeztünk, ma estére főzök neki levest, és később a Búcsús menüt beszéljük(hűha milyen sütit ennék???). Népszokásnak is lőttek... Nem is bánom nem hiszek az időjósoknak... Cidri van! Főleg, ha esik is... ennyi elég, fontosabb anyukám pihentetése... 

Nos, vannak (új?) filmjeim... hú már alig várom... Nem nagy durranások. Pl.: Lány és a farkas, Tintaszív, Boszorkányvadászok, A tiltott királyság. Csupa-csupa nyalánkságok... :) Ezek csak szombat és vasárnap nézhetők!!!!  Tegnap pedig kinyomtattam egy könyvet... annak olvasása napközben ajánlott, és bele kezdtem, abba, amit nem rég kaptam :) az pedig esti olvasat :) (nem hiszem, hogy 2 napba ez mind, belefér...)

Szóval ki szomorkodik a Cidri miatt???? Úgy döntöttem nem dolgozok, csak amikor kedvem lesz. Egyenlőre ilyen kis csip-csup dolgokat készítek, mint javítás, ajándék... :) 
 
Barátnőmmel is megbeszéltünk egy találkozót! HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ, már olyan rég találkoztunk vagy fél éve...Cicalány :)))))))) Csak jövő héten, ne legyen Cidri!

2 megjegyzés:

  1. Felhős, hűvös, fú a szél. Ez van errefelé is.
    Azért kellemes hétvégét!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm!!! :) Jelenleg tortát sütök, így kellemesebb bent mint kint :)
    Kellemes hétvégét!!! :)))

    VálaszTörlés