2010. december 21., kedd

12.21

Korán keltem, hogy az ügyes bajos dolgaimat elintézzem. Izgatott is vagyok, találkozok kereken 5 napja nem látott barátaimmal. :)
Buszmegállóban ismerőst pillantok meg, találgatunk lehet, csak 2-en leszünk, iskola szünet miatt. Ködös a reggelünk :) Mókás dolog történik, gyerekek bújnak elő az utcák felől. Zombi film jut róluk eszembe :)
Buszunk ma megnyílt, új buszállomásra érkezik be. Izgalom hegyek... Nagy kavalkád van itt. Feldühödött anyuka próbál uralkodni magán, iskolások bátorságot gyűjtenek... Mi lesz ma még itt? Majd hazafelé megtudom.
Amelyik busszal menni szeretnék, nem akar megállni, de valamit észrevehetett a sofőr, talán a "sebes" botorkálásomat... csak felvett. Boldogan száguldozunk a cél felé. Közben hallom és látom, hogyan kacérkodik a lányokkal és milyen ideges, hogy egy pasi szórakoztatja... így járt.
Leszállok, és a pénzintézet felé veszem az irányt, hű ez csúszik...beérve, a számomat nem akarja kiadni a gép, ujjal próbálom kinyomni az ablakot, mire köp egy cetlit. Tollászkodok, előveszek ezt, azt, és már villog a rajtszámom. A hölgynél nem állnom kell, hanem ülnöm. Naná, ott is baj van a rendszerrel... ez sem akar múködni :) Végre letisztázva minden, aláírás gyakorlás...még mindig, nem megy szépen...
Kifelé ismerős köszön rám, információ csere... és rohanás csúszkálva lefelé a lépcsőn.... magas sarok jól bírja, meg is akad a macskakövön, így állva maradok. :)
Beszabadulva egy papírírószerbe, csupa hasznos dolgot vásárolok pl: füzet, boríték, toll, notesz. Nikus sms-e ébresztett fel, hívom is, hogy az üzletbe szedjen fel... :D Néztem az ajtót szőrös emberek jönnek, és megjött! :)  Nagy öröm, gyors fizetés és beülünk egy üdítőt meginni. Felköszöntöm, annyira aranyos, amikor boldogság van az arcán, és azt hajtogatja, megver!! XD  Na igen, nekem ez jut, vernek, mert meglepek embereket :D Még szerencse, hogy csak képletesen :)
Kis vita után....Fizetek. Esztus elé megyünk, de előtte a kézműves boltos hölgyekkel beszélgetünk. :) Állomás. Nézem az üres buszokat, melyikkel jöhet jó, mert szólt a késése miatt, de ki néz órát??? :) Tömött száguldó busz, ez lesz az!!!! Leszáll, és tárt karokkal lassan szaladunk egymás felé :) Ez döfi! 5 nap után így találkozni?
Határozottságunk határtalan... szinte totyogunk! Estig csak, beérünk a városba. Na, tessék megindul a csiga futam az aluljáróba... Csárdás lépések, merre menjünk, egyáltalán mit akarunk??? Oké! Megvan! Az útirány is! Már csak az autósoknak kell vigyázni :) Könyves bolt, drogéria, ajándék bolt. A lényeg! Beülünk pizzázni. Meg is beszéltük még útközben, hogy a druszák feleznek. Míg a fülbevalókkal bíbelődtem, Esztu  elmondja mit együnk, figyelmem a csúcsponton és annyit hallok, mi van benne. Így hallás után jól hangzik. Étlapot azért átvizsgálom. Rendelünk, de nem tudom mit. Információ áradat! Fényképek :) Képbe vagyok :)
Jó választás! Beszéd és evés (nem tudom a kettőt együtt, vagy csak fáradok?)
Pár óra milyen gyorsan eltelik, búcsú kép, és kísérjük Esztust :) Vigyori búcsú! Felrakjuk a buszra, csak így...
Nikzi mutat egy helyet ahol kézzel készítettet Angyalokat lehet kapni! Hívogat, csábít! Kettő bele is ugrik egy zacskóba. Ruha üzletben, nézelődtünk, telik az idő....Újságárusokhoz megyünk, valami cd mellékletes lapért :) Könnyek nélküli, érzékeny búcsú a Cicalánytól :) Jegyet veszek és várom a buszomat, kislányoknak érdekes beszéde van... a pasi közelükben, mosolyogva nézi őket, a gondolaival játszik... 
Suhanunk! Milyen jó meleg van! Kislányok hátul hangosan beszélgetnek, fiatal pár szépen sutyorog... 
Igen! Újra itt! Az új buszállomáson, és meglepetés! Alig kell mennem, és ott a buszom :) Korai az öröm... a 15 perces út, 1 órásnak tűnik. Itthon a meleg, és anyukám vár :)
Nagyon jó volt találkozni a csajokkal. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése