2010. december 2., csütörtök

Gonosz törpék esete az emberekkel

A kép csak illusztráció, a történethez semmi köze... :)

.........Hajdanán az emberek nagyon jók voltak. Egymást segítették, harmóniában, egyet értésben éltek. Gondolatátvitel az természetes volt akkoriban, csak a boldogságot ismerték....Volt egy kiadó hely a földön a kozmikus tanács nagyon megválogatta kinek adja ki... de jöttek a Marsról a behatolók! Minden szabályt felrúgtak, pedig csak törpék voltak. Anyagiak érdekelték, gáncsoskodtak miatta, ilyen kis számítóak.
Ezek a törpék beszivárogtak az emberek közé, és megfertőzték őket alkohollal, pénzel és egyéb a mai világban hasznos dologgal. Lezüllött a nép.
Ennek következtében a kozmikus tanács úgy döntött, azt a földrészt elsüllyeszti... Atlantiszt, ami a jelenlegi Észak Amerika mellet helyezkedett el.
Egy részük, lebutult... talán ez lett a gonosz törpék veszte vagy nem... Ugyan is a zsarnokokat elzavarták.... igen, de a marsi lények nem tudtak vissza menni bolygójukra, mert az idők folyamán az űrhajójuk tökre ment, nem tudták újra építeni, katasztrófák lettek belőle... Felmenekültek a hegyekbe..
A csodálatos teremtmények, nagy harcok árán ismét a fejlődés útjára léptek! :)
Sajnos, amit a törpék amit, elhintettek még mindig benne van az emberekben... már nem sokáig....
Vigyázat Törpék kezdenek vissza szivárogni!
Mit lehet ellenük tenni???? Semmit. Érzéketlenek. Minden hidegen hagyja őket.

Bővebben: Drunvalo Melchizedek: Az élet virágának ősi titka I-II. kötet 
1 hónap alatt sikerült kiolvasom :)

2 megjegyzés: