2011. január 15., szombat

Találkozások...

Másnak semminek tűnő hétköznapi program, átélve akkora ereje van, hogy az hihetetlen! Ez egy találkozás. Mit lát egy idegen? Mosolyt, ábrándos szemeket... A rohanó világ pedig nem foglalkozik ezzel. 
Magában nevető ember bolond... 
Találkozás romboló erejű gondolatokkal töröl ki minden számunkra oly fontos dolgokat. Amik igazából nem is fontosak, csak mi fújjuk fel. Nem kell rögtön egy ellenkező neműre gondolni! 

Barátnőimmel beszéltünk meg csacsogós délutánt! :) Szomorúság, hogy ketten lemondták, de azért megtartottuk. Jobbulást kívánok Esztusnak! Remélem Anita sikerrel járt! :) Minden ember akkora próbatételt kap amit épp, pont elbír. Akkor értjük meg, mikor kívülállóként meg tanultuk szemlélni a dolgokat/ dolgainkat.
Bár azon a napon, amikor ez a találka létre jött, az előző este történteket próbáltam "feldolgozni". (Lényeg, az a találka is törölt nagyon erős idegességet, amivel vártam egy visszajelzést munka ügyben!) Ez csak addig tartott míg Nikus úgy magához ölelt, hogy levegőt alig kaptam :) Olyan jó volt!!!! Már nagyon hiányzott! Na, itt a lényeg, annyira örülünk a másiknak! 

Pizzázás egy hónapi dolgok megtárgyalása, örömködés! Részletekbe nem mennék bele...
Vásároltunk a kézműves boltba ezt, azt. Ami hiányzott. Kis barátnőm hívása megszakította a válogatást! Remek hírt kapott!! Van már munkahelye! :) Az utána lévő rész nem esett ki, mert sétáltunk, és vásároltunk.... Már van, sárga sárkányos pólóm :D Öröm boldogság, minden téren! 

Este Soleil-el beszélgettem nagyon sokat. Utazást tettünk 1-2 évvel ezelőtti időkbe. Az akkori találkozásokra, mit tanultunk belőlük... Igen érdekes... Mennyit változtunk... Az akkori problémán ma már, csak mosolygunk...

Ezek a találkozások 24 órán belül történtek! Még is maradandó emlék, mind...:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése