2011. július 4., hétfő

Hőseink :) (gyenge idegzetűeknek nem ajánlott)

Hétköznapi hőseink, itt élnek közöttünk...

Ez egy olyan köztudott, de fel nem fogott dolog. :)

Anyukámat ma megint elkísértem a fogorvosomhoz :)
Sokan összegyűltünk... sokat nevetünk, így ismeretlenül is, hiszen a doktornő őszinte, becsületes asszony :) Aki fél, vagy megijed, oda mondja és ettől oldódunk, persze kinek mire van szüksége! Ebből van a vigadalom, hiszen a páciensek is mondanak valami velőset egymásra, vagy éppen magukra :)
Úgy esett az eset, összegyűlt a beteg sereg... Szurik mentek ide oda... utána pihenőre fogva. Kinek hányat csiszolt éppen vagy netán húzott, aszerint sorolta, rendszerezett :) 
Bátor ember kezdte, néztünk ide-oda és már jött is... újabb betegek jöttek volt aki kontrollra, azokat ki is szórta. Úri ember, aki nem félt, és mivel jól érezte magát inkább kiment a friss levegőre :) Anyukám mellettem zsibbadt. :) Tetovált leányzó nagyot pattant mikor a szurit kapta, hát ki hogy bírja. :) Valaki a szemével jelez, valaki a kezével kapar... A csiszolásra várók is pihentek :)
Jött a körforgás... Húzással kezdett... Bátor úriember, aki kint pihent, Ő kezdte a sort. Már jött is ki a székből... Néztünk és nevettünk :) Anyukám jött a bátor asszony... Miért írom bátornak? 6 foga volt. A doktornő felajánlotta, hogy 2-vel még pár évig elvegetálhat, de anyukám azt mondta ki-velük! Mindenki csak hebegett habogott pedig nem tudták, amit csak 3-an... 
Nos, anyukám beült a székbe és pár perc múlva annyit mondott a doktornő, kint van az utolsó is... 6 utolsó fog. Az orvos elismerően, és alázattal mondta. Mint akinek megtiszteltetés! :) Részben, jó volt hallani. :)
Míg egy hölgyet csiszolt, addig pihent remegő anyukám, utolsó ellenőrzés, milyenek a sebek, és úgy indultunk haza. Nem vártunk sokat a vonatra... a vasútállomásról besétáltunk a buszállomásra, ahol úgy éreztem nem telik az idő... a buszon már azt vettem észre itthon vagyunk...
Miután tudott beszélni az ősöm. Elárulta nincs egy foga sem....
Most levesen él a hősöm, issza a kamilla teát is. Pár napja mondta; el van hízva, hát most azt hiszem 2 hét alatt fogyni fog... :)

Ezután az aggódó nap után, annyit ettem, most fáj a hasam... Ez lesz 2 hétig??? :O

2 megjegyzés:

  1. Huhh! Ki nem fél -legalább egy kicsit- a fogorvostól?

    VálaszTörlés
  2. Ez jó kérdé! Szerintem Mindenki, hiszen anyukám is sokszor volt már, és egészen tegnapig remegett. Ma beszéltük, többet már nem fél :)

    VálaszTörlés