2011. augusztus 11., csütörtök

Pihenő- felkészülés?

Tegnap esti randimat szeretném leírni, de iszonyat elfogult nyáltól csöpögő lenne, amúgy is megkért kedvesem, róla ne írjak még célozva sem... :) Na, már itt elcsesződött a dolog... :)

Nos, mostanában keveset írok, alig dolgozok, hajam hosszától is megszeretnék szabadulni, színe az csak az őszhöz igazodik mint szinte minden évben :) Így is más lesz :) Narancs helyett bordó a 2 szín közt vacillálok mindig :) 
Hamarosan lesz fogsorom, vagy is pótlék. Szemüvegemet is szeretném lecserélni, 3 év után nem árt. Ezek a változások miért történnek nem tudom, de úgy érzem valami közeleg, amihez energia kell és egy embernél leggyorsabb feltöltődés egy külső átalakulásban rejlik. Jól is esik :) Szinte más színben látom a világot, eddig rózsaszínben, most talán hupililában :D
Ez szép álom egy friss foghúzás után, már megnéztem egy vígjátékot a kedvencemet (Csak szex és más semmi) és jöhet a következő film (Csodabogár), már húz a fejem. Így nem is pötyögök tovább....


2 megjegyzés:

  1. Külső átalakulás... Szakállt növesztettem. Néha viszket alatta, rendszerint az állam. Azt mondják ez a kezdeti nehézsége a dolognak és majd elmúlik. Nos, én kezdem unni. :)

    VálaszTörlés
  2. Múlni vagy unni nem mindegy :)
    Feri bácsinak gyerekkorom óta vagy is amióta az eszemet tudom és a régi képeken is szakálla van :)
    Biztos jól áll a szakáll Neked is, még akkor is, ha unod :)

    VálaszTörlés