2011. augusztus 12., péntek

Útjelzések...

Vannak ugye a kérések az Angyalokhoz, amikor is megkérjük, hogy hangulatunknak megfelelő zene menjen, a rádióban vagy a harmadik számmal az adott probléma megoldására mutassanak rá...

Vannak viszont az olyan számok, amik a lelkiállapotunknak éppen pont megfelelőek. Mire is gondolok; egy napsütéses szerda délután halk lágy zene szól. Örömmámorban úszunk, szinte gondtalanul..
Ott vannak a randevúk, jelzem, a Rádió szól és az a szám szól a legélesebben, a legtisztábban, ami mind a két felet mélyen érint és vissza fojtott lélegzettel hallgatják... Azért írok róla, mert átéltem??? Ki tudja? :)


Lábadozási időszakom van :) Megnézett a fogorvos, és szépek a sebeim :) Szólt, melyik lesz a következő, ami csúnya fogacska... Szép kilátások... Alsókkal végzett jöhet a felső... Nem, nem, egyelőre híznom kell... Van pillecukrom, csokim, burgonyaszirmom, főtétel, reggelim is meg van... Jelenleg tele ettem magam rizses-hússal (nem kell rágni) és 3 sárgadinnyével. :)
A nap besüt az ablakomon, most nem engedtem le a redőnyt. Mari Boine énekel halkan :) Csak a dinnye lé ne akarna kijönni.... XD


2 megjegyzés: