2011. május 9., hétfő

Mozgató rúgó


Minden embernek van valami olyan dolog, akár hobbi, társ, vagy akár a család az életében, ahonnét erőt vesz, és hajthatatlanul megy az útján előre… Szükség van rá, hiszen akkor honnét lenne bátorság bemenni az oroszlán barlangjába? A mindennapi élet színterére.

Hiába van most alapanyagom és ihletem is, jelenleg idő hiányában a hobbit az ékszerkészítést nem csinálom, ugyan is bele kezdek, amikor félig kész, kezdem elölről… akkor látom mi is lesz belőle…  Így most az szünetel, a meglévőket pedig eladom. Igen kevés töltést ad, pedig sikerélményem van.  Még is van erőm a dolgok menetéhez, ami nem éppen rózsás, látom szomorú sorsomat, de valóban ez a sorsom? 

Idő az sok mindenre gyógyír, olyan dolgokat mutat meg, amikre nem is gondolunk.  

Talán mert másodikán születtem, a számmisztikában a kapcsolat a mindennapjaim mozgató rugója. Hitetleneknek hülyeség, persze… majd felébrednek.  Viszont furcsa dolog mi féle párhuzam van a dolgok között? Amikor van párom, erősebbnek érzem magam, nem félek a kudarcoktól, máskor pedig rettegek tőlük. Valóban a számok határoznak meg? Mielőtt ismerkedtem volna a számmisztikával, akkor is ez volt… 

Kellemes estém, erőt adott a holnapi vizsga sikeréhez, és a kudarcához egyaránt… 


4 megjegyzés:

  1. Kedves Lagor!
    Elgondolkodtató amit írtál. Tényleg sok ember van aki ha tartozik valakihez ( partnerre gondolok ) akkor sokkal erősebbnek érzi magát. Nem ismerem a számmisztikát, de az biztos, hogy a számok is megmutatnak sok mindent a jellemünkből, életünkből. Örülök az irásodnak:))

    VálaszTörlés
  2. Kedves Anikó! :)
    Köszönöm szavaidat!
    Akár a számmisztikát, akár a asztrológiát nézzük vagy más önismereti ágazatot, ugyan arra a dolgokra világít rá mind... Erényeinkre, hibáinkra... Mind segít "tökéletesnek" lenni, de valóban az a lényeg? Mutatja a jövőt, ami formálható...
    Ismerősöm mondata van a fejemben: Mindannyian tökéletesen tökéletlenek vagyunk! :)

    VálaszTörlés
  3. Egyetértek az ismerősöddel. Viszont Lagor jó lenne ha csinálnál egy bannert és elvinném a lapunk.hu oldalamra szívesen . Köszönöm , hogy olvasóm lettél ott is:))

    Az élet egy iskola , gondold el ha megoldottál egy problémát, később nagyobbat kapsz ....
    Egyre nagyobb feladatokkal találod szemben magad, ami egy fejlődés is, az iskolában is akkor tudtunk másik osztályba lépni, ha megtanultuk amit kell:)))

    VálaszTörlés
  4. Anikó! Most nézelődtem és amint időm engedi bele is vágok :) Köszönöm :)
    Igazad van az élet iskolájával, így gondolom én is :)

    VálaszTörlés